עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח
עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 112 גרם חלבון, 110 גרם שומן, ובסך הכל 1615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם לבוש, מיץ לימון, זרעי כמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. עוף מרוקאי עם טעם של משמש וזית, אכילה נקייה קוסקוס משמש מרוקאי, ו החובז המחוספס שלי ... לחם מרוקאי שטוח. דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת התבלין המרוקאי
1
שלב את מקל הקינמון, הציפורן, הקאיין, הכמון, השומר, הכוסברה והפפריקה במחבת יבשה על אש נמוכה וטוסט למשך דקה בלבד לשחרור השמנים הריחניים; לנער את התבנית כדי שלא יישרפו. בטחנת תבלינים או במטחנת קפה נקייה טוחנים את התבלינים הקלויים יחד, עם 1 1/2 כפיות מלח כשר והסוכר החום. (מילה של עצה: ודא שאתה ביסודיות לנגב את מטחנת הקפה שלך לפני שאתה עושה קפה שוב - תבלינים מרוקאי טעם נהדר על עוף אבל נורא עם קפה.)
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סוכר אדום גס
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
שוטפים את העוף במים קרים, מבפנים ומבחוץ, ואז מייבשים אותו במגבות נייר. לעסות את עור העוף בעזרת שפשוף התבלינים; הקפד לא לפספס נקודה. מתבלים את פנים העוף בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים את חצאי הלימונים, הכוסברה והשום בחלל ומניחים את העוף בתבנית צלייה המצוידת במתלה. קפלו את קצות הכנפיים מתחת לציפור וקשרו את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דק
4
מזלפים את השמן על כל העוף. אם יש לכם זמן, תנו לעוף לכבוש במשך 30 דקות כדי באמת להוריד את הטעמים עמוק לתוך הבשר. צולים את העוף במשך שעה 1; פופ מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך; אם זה קורא 160 מעלות צלזיוס, זה נעשה. הניחו לעוף לנוח 10 דקות כדי שהמיצים יוכלו להתיישב בחזרה בבשר.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
להכנת רוטב הזית הירוק: במחבת קטנה מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
קולים את השאלוט והצ ' ילה על אש נמוכה במשך 8 דקות עד לקרמל, ואז מגרדים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את הזיתים, הפטרוזיליה, החומץ, מיץ הלימון ו -1 / 2 כוס שמן; מחית 3 דקות טובות עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
כדי להרכיב את כל העניין: שמים את העוף הגרוס והקוסקוס על לחם הלבוש,מוסיפים כמה כפיות מרוטב הזית ומגלגלים את הכריך. עוטפים בנייר כסף ולוקחים את הכריך לפיקניק, אם רוצים.