קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח

עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח
עוף מרוקאי עם קוסקוס משמש ורוטב זית ירוק בלחם שטוח לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 112 גרם חלבון, 110 גרם שומן, ובסך הכל 1615 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם לבוש, מיץ לימון, זרעי כמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. עוף מרוקאי עם טעם של משמש וזית, אכילה נקייה קוסקוס משמש מרוקאי, ו החובז המחוספס שלי ... לחם מרוקאי שטוח. דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת התבלין המרוקאי
1
שלב את מקל הקינמון, הציפורן, הקאיין, הכמון, השומר, הכוסברה והפפריקה במחבת יבשה על אש נמוכה וטוסט למשך דקה בלבד לשחרור השמנים הריחניים; לנער את התבנית כדי שלא יישרפו. בטחנת תבלינים או במטחנת קפה נקייה טוחנים את התבלינים הקלויים יחד, עם 1 1/2 כפיות מלח כשר והסוכר החום. (מילה של עצה: ודא שאתה ביסודיות לנגב את מטחנת הקפה שלך לפני שאתה עושה קפה שוב - תבלינים מרוקאי טעם נהדר על עוף אבל נורא עם קפה.)
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
שוטפים את העוף במים קרים, מבפנים ומבחוץ, ואז מייבשים אותו במגבות נייר. לעסות את עור העוף בעזרת שפשוף התבלינים; הקפד לא לפספס נקודה. מתבלים את פנים העוף בנדיבות במלח ופלפל. ממלאים את חצאי הלימונים, הכוסברה והשום בחלל ומניחים את העוף בתבנית צלייה המצוידת במתלה. קפלו את קצות הכנפיים מתחת לציפור וקשרו את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מזלפים את השמן על כל העוף. אם יש לכם זמן, תנו לעוף לכבוש במשך 30 דקות כדי באמת להוריד את הטעמים עמוק לתוך הבשר. צולים את העוף במשך שעה 1; פופ מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך; אם זה קורא 160 מעלות צלזיוס, זה נעשה. הניחו לעוף לנוח 10 דקות כדי שהמיצים יוכלו להתיישב בחזרה בבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים וזורקים את העור מהעוף. משוך את העוף מן העצם לגרוס את הבשר, עם האצבעות או 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6
מכניסים את העוף הגרוס לקערה גדולה וסוחטים את חצאי הלימון שהתבשלו בתוך הציפור מעל הבשר כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שמים את הקוסקוס בקערה בינונית; יוצקים עליו את המים, מערבבים בעזרת מזלג לאיחוד. מכסים ומניחים לשבת במשך 10 עד 15 דקות, ואז חושפים ומנפחים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את המשמשים, השקדים, הבצל הירוק, הנענע והכוסברה על קרש חיתוך וקוצצים הכל גס; הוסף את זה לקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים מיץ לימון, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
להכנת רוטב הזית הירוק: במחבת קטנה מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנושמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
קולים את השאלוט והצ ' ילה על אש נמוכה במשך 8 דקות עד לקרמל, ואז מגרדים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיפים את הזיתים, הפטרוזיליה, החומץ, מיץ הלימון ו -1 / 2 כוס שמן; מחית 3 דקות טובות עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
כדי להרכיב את כל העניין: שמים את העוף הגרוס והקוסקוס על לחם הלבוש,מוסיפים כמה כפיות מרוטב הזית ומגלגלים את הכריך. עוטפים בנייר כסף ולוקחים את הכריך לפיקניק, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

4לחם לבוש, חתוך ב-1/2לחם לבוש, חתוך ב-1/21אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםקאייןקאיין1מקל קינמון, קצוץ לחתיכותמקל קינמון, קצוץ לחתיכות1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול2חתיכות טופי הית' ברזרעי כמוןזרעי כמון10משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומרזרעי שומר0קבוצותעלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים0קבוצותכוסברה טרייהכוסברה טרייה2חופניםעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2חופניםעלי נענע טרייםעלי נענע טריים1ראשכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2בצל ירוק, חלקים ירוקים בלבדבצל ירוק, חלקים ירוקים בלבד1לימון, juicedלימון, juiced6חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1לימון, חצוילימון, חצוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפותשמן זית כתית מעולה, בתוספת 2 כפות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זיתים ספרדיים ירוקים, מגולעניםזיתים ספרדיים ירוקים, מגולענים1צ'ילה אדומה טרייה, חצויה לאורכהצ'ילה אדומה טרייה, חצויה לאורכה2שאלוט, פרוסשאלוט, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי12 כפיות אבקת שוםפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1בצל צהוב בינוני, קצוץמים חמיםמים חמים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים שלמים, קלוייםשקדים שלמים, קלויים7kgsעוף חופשי כולועוף חופשי כולו