עוף מרסלה
עוף Marsala דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך קמח, פטריות פורצ'יני, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף עליהם; פאונד עם פטיש בשר שטוח, עד שהם בערך 1/4 אינץ ' עבה. שים קצת קמח במגש רדוד ועונה עם כמות נכבדה של מלח ופלפל; לערבב עם מזלג להפיץ באופן שווה.
מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה במחבת גדולה. כאשר השמן הוא נחמד וחם, לדלות את שני הצדדים של קציצות העוף בקמח מתובל, רועד את עודף. להחליק את cutlets לתוך המחבת ומטגנים במשך 5 דקות בכל צד עד הזהב, מפנה פעם לעשות את זה בקבוצות אם החלקים אינם מתאימים בנוחות במחבת.
הסר את העוף לצלחת גדולה בשכבה אחת כדי להתחמם.
מנמיכים את החום למדיום ומוסיפים את הפרושוטו לטפטופים במחבת, מטגנים במשך 1 דקה כדי לעבד חלק מהשומן. עכשיו, להוסיף את הפטריות ו לטגן עד שהם משחימים יפה והלחות שלהם התאדה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את Marsala במחבת ומרתיחים במשך כמה שניות לבשל את האלכוהול.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים לרגע כדי להפחית את הרוטב מעט. מערבבים בחמאה ומחזירים את העוף למחבת; מבשלים בעדינות במשך 1 דקה כדי לחמם את העוף. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.