קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

עוף מרסלה

עוף מרסלה
עוף Marsala דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך קמח, פטריות פורצ'יני, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף עליהם; פאונד עם פטיש בשר שטוח, עד שהם בערך 1/4 אינץ ' עבה. שים קצת קמח במגש רדוד ועונה עם כמות נכבדה של מלח ופלפל; לערבב עם מזלג להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה במחבת גדולה. כאשר השמן הוא נחמד וחם, לדלות את שני הצדדים של קציצות העוף בקמח מתובל, רועד את עודף. להחליק את cutlets לתוך המחבת ומטגנים במשך 5 דקות בכל צד עד הזהב, מפנה פעם לעשות את זה בקבוצות אם החלקים אינם מתאימים בנוחות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את העוף לצלחת גדולה בשכבה אחת כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מנמיכים את החום למדיום ומוסיפים את הפרושוטו לטפטופים במחבת, מטגנים במשך 1 דקה כדי לעבד חלק מהשומן. עכשיו, להוסיף את הפטריות ו לטגן עד שהם משחימים יפה והלחות שלהם התאדה, על 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את Marsala במחבת ומרתיחים במשך כמה שניות לבשל את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים לרגע כדי להפחית את הרוטב מעט. מערבבים בחמאה ומחזירים את העוף למחבת; מבשלים בעדינות במשך 1 דקה כדי לחמם את העוף. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'