קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף מרסלה מסאלה עם צ'אטני קליפת אפרסק-אבטיח

עוף מרסלה מסאלה עם צ'אטני קליפת אפרסק-אבטיח
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים הודיים, אז תן עוף מרסלה מסאלה עם צ'אטני קליפת אפרסק אבטיח לנסות. מנה עיקרית זו כוללת 668 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם חמאה, פטריות שיטאקי, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס ליים מפתח כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 67%. נסו צ'אטני קליפת אבטיח, קליפת אבטיח כבוש, ו מלפפון חמוץ קליפת אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 2 כוסות ציר עוף, 1 כוס מים, 2 כפות חמאה ועלי דפנה בסיר בינוני עם מכסה צמוד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים אורז, מערבבים ומכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
מחממים 2 כפות אווו, 2 סיבובים של התבנית, במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומשחימים 6 עד 7 דקות ואז מוציאים לצלחת ומוסיפים את יתרת האבו, מחזירים מעט את החום. כאשר השמן אדוות, מוסיפים בצל סגול, שום ופטריות. מבשלים פטריות עד שהן כהות ורכות, 6 עד 7 דקות, ואז מתבלים במלח ופלפל, קארי וגראם מסאלה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
יוקוןיוקון
דַק-דַק-
5
מוסיפים את העוף בחזרה למחבת. מתפיחים את המחבת במרסלה ואז מוסיפים 2 כוסות ציר עוף, מנמיכים את האש ומבשלים כמה דקות כדי שהטעמים יתאחדו.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את האפרסקים למחבת ומתבלים בג ' ינג ' ר, מלח ופלפל. מבשלים אפרסקים 3-4 דקות, מוסיפים את החומץ והסוכר ומזגגים את הפירות ואז מערבבים פנימה את האגוזים, קליפת האבטיח, הכוסברה והבצל הירוק ומכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבטיחאבטיח
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אורז מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מגישים עוף על מצע אורז עם צ ' אטני מעל לקישוט. יאם-או!
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
אפונה גויה®אפונה גויה®

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת680פלפל האבנרוקציצות חזה עוף, פרוסות דק לרצועות 1/8-1/4 אינץקציצות חזה עוף, פרוסות דק לרצועות 1/8-1/4 אינץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק2קרום: פירורי קרקר גרהם4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת קארי, כמה כפותאבקת קארי, כמה כפות1קומץפטרוזיליה שטוחה או כוסברה טרייה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה או כוסברה טרייה, קצוצה1עלה דפנה, טרי או מיובשעלה דפנה, טרי או מיובש1אינץשורש זנגביל טרי, מגורדשורש זנגביל טרי, מגורד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גאראם מסאלה, 2/3 כף ידגאראם מסאלה, 2/3 כף יד4ציפורןשום, מגורד או פרוס דקשום, מגורד או פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהיר או כההסוכר חום בהיר או כהה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקליפת אבטיח כבוש, קצוץקליפת אבטיח כבוש, קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מקדמיה קצוצים, קלוייםאגוזי מקדמיה קצוצים, קלויים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרסלה יין, גלגל העין זהמרסלה יין, גלגל העין זה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק2אפרסקים, קצוציםאפרסקים, קצוצים3פטריות פורטבלו, פרוסות דקפטריות פורטבלו, פרוסות דק1בצל אדום, מרובע לאורכו ואז פרוס דקבצל אדום, מרובע לאורכו ואז פרוס דק6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4בצל ירוק, לבנים וירוקים, קצוץ דקבצל ירוק, לבנים וירוקים, קצוץ דק227פלפל האבנרופטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו פרוס דקפטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו פרוס דק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. החיבור שנין בלאן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
מסה שנין בלאן
מסה שנין בלאן
החיבור שנין בלאן הוא תערובת לבנה בינונית העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, שנין בלאן. השנין בלאן מעניק ליינות את סלט הפירות, ניחוחות הגויאבה והמלון וחומציות מרעננת. כמה שקר סור על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות ואת הגוף. מגע של ויוניה ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם בפני עצמו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות מתוקות וסלטים בקיץ.תערובת: 87% שנין בלאן, 13% ויוניה