עוף מרסלה על אורז לבן
עוף Marsalan על אורז לבן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם אורז, מים, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכונים דומים: עוף מבושל איטי Marsalan ואורז, סיידר תפוחים Marsala עוף עם אורז בר Pilaf, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות.
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. תניח את האורז בצד.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם מלח, פלפל שחור, אורגנו. בעדינות לחץ על חזה העוף לתוך תערובת הקמח כדי מעיל, ולנער את הקמח העודף.
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסדרים את העוף במחבת ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים וחום זהוב בחוץ, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מסננים את העוף מבושל על צלחת נייר מצופה מגבת.
ממיסים את שאר 1 כף חמאה באותו מחבת על חום בינוני תוך גירוד כל חתיכות חומות עם כף. מערבבים את השום; מבשלים ומערבבים עד ריחני.
מוסיפים את הפטריות, ומבשלים ומערבבים עד שהם רכים ושחררו את הנוזל שלהם, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור, ואז מוסיפים את יין המרסלה ומניות העוף.
מעבירים את העוף בחזרה למחבת, ורוטב כפית על חתיכות עוף. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה, על 5 דקות יותר.
מגישים את העוף ורוטב על האורז מבושל.