מרק עוף-טורטייה דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 499 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גזר, מלח ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור חורף. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, ו מרק עוף טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1
2
הפוך רצועות טורטייה: מחממים תנור ל 191°. ערימת טורטיות לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. לזרוק בקערה עם שמן צמחי, 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד מחבת זהב פריך, מסתובב באמצע. (טורטיות ניתן להכין עד 5 ימים מראש. שמור היטב מכוסה במקום קריר, חשוך.)
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
פרסומת
6
שלב 2
7
הפוך מרק: שמן זית חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר וחלפניו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מפזרים אבקת צ ' ילי וקמח תירס על ירקות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
10
יוצקים מרק, גירוד תחתית של סיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף עוף; מבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
שלב 3
12
העברת עוף למשטח עבודה; תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לכבות חום תחת מרק דל שומן. לגרוס עוף ולהשליך עור, עצמות וסחוס. להחזיר עוף מגורר לסיר יחד עם שעועית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 5 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. (יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש עד לנקודה זו. כיסוי וצינה. מערבבים בכוסברה ממש לפני ההגשה.