עוף משוך ראגו וריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 72 גרם חלבון , 76 גרם שומן , ובסך הכל 1296 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבו, חזה עוף עם עור ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Chicken Ragu w Rigatoni , Rigatoni אפוי עם נקניק , וריגטוני אפוי .
הוראות
1
מניחים את ירכי העוף והחזה בסיר בינוני עם הגזר, הסלרי, הבצל המרובע ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
לחתוך לאלות דקות או
גבינת פקורינו מגוררת
גבינת פקורינו מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מפזרים מלח ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים לרתיחה כדי להתבשל ולטעום את הציר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מעבירים את העוף לכלי רדוד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד. מסננים את הציר ושומרים את הבשר.
מניחים את הפטריות המיובשות בסיר קטן ומכסים ב-1 עד 1 1/2 כוסות מהציר. מביאים לרתיחה עד שהפטריות מתגבשות מחדש, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסירים את הבשר מעצמות העוף, משליכים את העור והעצמות ומושכים לחתיכות קטנות. תצטרך רק את הבשר הכהה. (שמרו את הבשר הלבן לשימוש אחר, כמו עוף שמנת ואטריות.)
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מחממים את ה-EVOO על אש בינונית-גבוהה בסיר המשמש לבישול העוף. מבשלים את הפנצ'טה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הקצוץ, השום והרוזמרין, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבצל מתרכך, 7 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, יוצקים פנימה את היין ומבשלים עד לצמצום בחצי. מחזירים את העוף המשוך לסיר עם 2 כוסות מהציר השמור. (שמרו את ציר העוף הנותר למתכון אחר, כמו עוף שמנת ואטריות.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
משך עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רי
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
יוקון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
קוצצים את הפטריות המחודשות ומוסיפים אותן לרוטב יחד עם הנוזל שלהן. מבשלים כדי להסמיך את הרוטב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים את הפסטה לאל-דנטה. שומרים 1 כוס מנוזלי הבישול העמילניים רגע לפני הניקוז. זורקים את הפסטה עם הרוטב והמים העמילנים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מערבבים פנימה מעט פקורינו, ומגישים עם עוד שיעבירו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
10
מקשטים בפטרוזיליה עשבונית בעלת עלים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
11
הערת הטבח: מצננים ומאחסנים את הרוטב לארוחה מראש. מביאים לטמפרטורת החדר לפני חימום על אש בינונית. מבשלים את הפסטה ממש לפני ההגשה.