עוף משוך ראגו וריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 72 גרם חלבון , 76 גרם שומן , ובסך הכל 1296 קלוריות . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבו, חזה עוף עם עור ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Chicken Ragu w Rigatoni , Rigatoni אפוי עם נקניק , וריגטוני אפוי .
הוראות
1
מניחים את ירכי העוף והחזה בסיר בינוני עם הגזר, הסלרי, הבצל המרובע ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
לחתוך לאלות דקות או
גבינת פקורינו מגוררת
גבינת פקורינו מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים מלח ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים לרתיחה כדי להתבשל ולטעום את הציר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים את העוף לכלי רדוד עד שהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד. מסננים את הציר ושומרים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את הפטריות המיובשות בסיר קטן ומכסים ב-1 עד 1 1/2 כוסות מהציר. מביאים לרתיחה עד שהפטריות מתגבשות מחדש, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסירים את הבשר מעצמות העוף, משליכים את העור והעצמות ומושכים לחתיכות קטנות. תצטרך רק את הבשר הכהה. (שמרו את הבשר הלבן לשימוש אחר, כמו עוף שמנת ואטריות.)
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מים כדי לאפשר
מתכון לפיצוצ'רי
6
מחממים את ה-EVOO על אש בינונית-גבוהה בסיר המשמש לבישול העוף. מבשלים את הפנצ'טה לעיבוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הקצוץ, השום והרוזמרין, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבצל מתרכך, 7 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, יוצקים פנימה את היין ומבשלים עד לצמצום בחצי. מחזירים את העוף המשוך לסיר עם 2 כוסות מהציר השמור. (שמרו את ציר העוף הנותר למתכון אחר, כמו עוף שמנת ואטריות.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
משך עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מיץ לימון גויה®
מתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יוקון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
קוצצים את הפטריות המחודשות ומוסיפים אותן לרוטב יחד עם הנוזל שלהן. מבשלים כדי להסמיך את הרוטב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים ומבשלים את הפסטה לאל-דנטה. שומרים 1 כוס מנוזלי הבישול העמילניים רגע לפני הניקוז. זורקים את הפסטה עם הרוטב והמים העמילנים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מערבבים פנימה מעט פקורינו, ומגישים עם עוד שיעבירו לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
10
מקשטים בפטרוזיליה עשבונית בעלת עלים שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
11
הערת הטבח: מצננים ומאחסנים את הרוטב לארוחה מראש. מביאים לטמפרטורת החדר לפני חימום על אש בינונית. מבשלים את הפסטה ממש לפני ההגשה.