עוף שפשף אדובו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 681 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 293 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרינדה, והוא נעשה בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מרק עוף, טורטיות תירס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף משופשף אדובו, טונה אפריקאית משופשפת, ו סטייקי טונה אפריקאים משופשפים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את השמן בסיר כבד ובינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד להכהות משני הצדדים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
7
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. ממשיכים לרתיחה עד שהצ ' ילי רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מרק
8
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
מחממים גריל או מחבת גריל גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
10
בינתיים משפשפים את תערובת האדובו על כל העוף, בעזרת כמחצית מהאדובו. צורבים את העוף, בצד החזה כלפי מטה, עד להופעת סימני גריל, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מברישים מעט רוטב אדובו בצד השני של העוף. הופכים את חזה העוף כלפי מעלה, מניחים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים את העוף, מתבשלים ברוטב האדובו הנוסף כל 20 דקות, עד שמדחום בשר רושם טמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט, כ -40 דקות.