עוף נפוליטנית
עוף נפוליטנית היא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 412 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם פטריות, שמן זית, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. נסו ברים נפוליטניים, עוגת גלידה נפוליטנית, ו שייק נפוליטני (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף, לא מכוסה, על אש בינונית-גבוהה בשמן במשך 8-9 דקות. הופכים עוף; מוסיפים את הבצל, השום והפטריות. מבשלים 8 דקות יותר או עד שמדחום בשר מגיע ל -170*.
בעזרת כף מחוררת מוציאים ארבעה חצאי חזה עוף ומחצית מהירקות ל 2-1/2-קט משומן. תבנית אפייה. מגניב.
בקערה גדולה מקציפים יחד את המרק, היין, הבזיליקום והאורגנו; יוצקים חצי מעל עוף במחבת. מכסים ומבשלים במשך 5-10 דקות או עד שהם מחוממים.
מקשטים בזיתים ופטרוזיליה אם רוצים.
יוצקים את תערובת המרק שנותרה על עוף בתבנית אפייה. מכסים ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בעוף קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד לחימום.
מקשטים בזיתים ופטרוזיליה אם רוצים.