עוף עטוף בבייקון עם שעועית לימה בזיליקום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף עטוף בבייקון עם שעועית לימה בזיליקום יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 627 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון מעושן היקורי, סלרי, עלי פטרוזיליה שטוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעועית לימה עם בייקון, שעועית לימה עם בייקון, ו שעועית לימה ובייקון לאלופים (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 4 מרכיבים 1 כפית. מלח בבלנדר עד חלקה. לבשל limas על פי הוראות החבילה; מגניב 5 דקות.
בייקון מיקרוגל בשכבה אחת בין מגבות נייר על צלחת 2 דקות או עד מחומם דרך אבל עדיין צולע. (לא לבשל באופן מלא.)
מפזרים עוף עם פלפל ונותר 1/2 כפית. מלח. לעטוף כל שד עם 2 חתיכות של בייקון. מבשלים עוף ב 2 כפות. שמן חם במחבת ovenproof מעל חום בינוני 5 דקות או עד בייקון מתחיל חום. הפעל עוף.
אופים עוף, במחבת, ב 425 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
בואו לעמוד 5 דקות; דק פרוסה.
מערבבים יחד סלרי, הבא 2 מרכיבים, לימות, וחצי ההלבשה.
מגישים עוף עם תערובת שעועית לימה ורוטב שנותר.