עוף מצופה אגוזים ברוטב פטל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו עוף פקאן מצופה ברוטב פטל, צלעות חזיר עם אגוזי לוז ברוטב מורל, ו פנקייק אגוזים עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
פטל מחית, חומץ יין לבן, וסוכר בבלנדר עד חלקה. עם בלנדר פועל, בהדרגה להוסיף שמן זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
שמן זעפרן
פטל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מוסיפים מים על ידי כפיות חופנים לפי הצורך דק כדי עקביות הרצוי. רוטב פטל העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטל
מלח ופלפל
מים
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים אגוזי לוז, panko, 1 כף מלח גס, ו 2 כפיות פלפל בקערה רדודה.