עוף עם יין ופטריות
לכו לחנות ותרימו חזה עוף, שמן זית מתון, פטריות ערמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. מתכונים דומים: עוף עם יין ופטריות, עוף עם יין לבן ופטריות, ו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות.
הוראות
לזרוק את העוף בקמח, ואז להקיש על העודף.
מערבבים 1 כפית של קמח עודף עם מלאי קטן ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת, ואז מוסיפים את העוף, פטריות וקורנית. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, הופך את השדיים עוף פעם אחת עד הזהב.
הרם את העוף החוצה, ואז להפריש.
יוצקים את היין ואת המניות הנותרות ומרתיחים במשך 5 דקות או עד מופחת בחצי.
מוסיף את הקמח ואת תערובת מניות, ערבוב עד הרוטב מתעבה קצת.
שים את העוף בחזרה לתוך המחבת, יחד עם כל מיצים מן הצלחת, ואז ומבשלים 5 דקות או עד מבושל דרך הרוטב מבריק.