עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה
מתכון עוף עם עגבניות קלויות איטי גריסים גבינה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, גרגרי גבינה שמנת, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו כיריים איטיים עם בייקון, עוף אפוי בתנור ועגבניות צלויות באיטיות על באגט, ו ארוחות ערב פשוטות: שרימפס מעושן ודגנים עם עגבניות שרי קלויות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את העגבניות עם 2 כפות של השמן מתבלים עם מלח ופלפל. להפוך את הצד לחתוך עגבניות לפזר את רוזמרין סביב; אופים על המדף התחתון של התנור במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד רך מאוד ומתחיל חום.
בואו מגניב, אז להשליך את העורות.
בינתיים, במחבת קלייה, לשפשף את העוף בכל רחבי עם 1 כף של שמן העונה עם מלח ופלפל. פזר את פלחי הבצל סביב העוף, טפטוף עם 1 כף הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל. צולים את העוף והבצל בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
מוסיפים את היין למחבת וצולים את העוף במשך כ -20 דקות יותר, עד הבצל משחימים היטב והעוף הוא זהוב ומיצי החלל לרוץ ברור.
יוצקים את מיצי החלל למחבת.
להעביר את העוף והבצל למגש; לתת את שאר העוף במשך 10 דקות.
הגדר את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 4 של חצאי העגבניות ו 1/2 כוס מים. מבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים ומועך את העגבניות, עד מופחת בשליש. מסננים את jus לסיר ומתבלים במלח ופלפל. לגלף את העוף ומגישים עם עגבניות, בצל, עגבניות jus וגרגרי גבינה שמנת.