עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala
עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, פטריות chanterelle, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה, עוף, פלפלים, בצל ופטריות עם יין מרסלה, ו פטריות מוקפצות עם מרסלה יין ותימין.
הוראות
מערבבים קמח ופפריקה יחד בצלחת רדודה.
הסר ולהניח בצד 1 כף של תערובת הקמח לשימוש מאוחר יותר. לדלות את העוף בתערובת הקמח כדי מעיל באופן שווה.
להמיס 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ולערבב פטריות chanterelle בחמאה מומסת עד שהם משחררים את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 5 דקות.
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת. מבשלים את חזה העוף בחמאה המומסת עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד; מתבלים במלח ופלפל.
להחזיר את הפטריות המבושלות למחבת ומערבבים במרק עוף, שמורות 1 כף תערובת קמח-פפריקה, יין מרסלה וטרגון מיובש.
מניחים כיסוי על המחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהרוטב סמיך, העוף כבר לא ורוד במרכז, והמיצים רצים ברורים, כ -20 דקות. מדחום שקורא מיידית מוכנס למרכז של חזה עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).