קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala

עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala
עוף עם פטריות Chanterelle ויין Marsala עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, פטריות chanterelle, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה, עוף, פלפלים, בצל ופטריות עם יין מרסלה, ו פטריות מוקפצות עם מרסלה יין ותימין.

הוראות

1
מערבבים קמח ופפריקה יחד בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2
הסר ולהניח בצד 1 כף של תערובת הקמח לשימוש מאוחר יותר. לדלות את העוף בתערובת הקמח כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
להמיס 2 כפות חמאה במחבת על חום בינוני; לבשל ולערבב פטריות chanterelle בחמאה מומסת עד שהם משחררים את הנוזל שלהם ולהתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים פטריות לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת. מבשלים את חזה העוף בחמאה המומסת עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להחזיר את הפטריות המבושלות למחבת ומערבבים במרק עוף, שמורות 1 כף תערובת קמח-פפריקה, יין מרסלה וטרגון מיובש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים כיסוי על המחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהרוטב סמיך, העוף כבר לא ורוד במרכז, והמיצים רצים ברורים, כ -20 דקות. מדחום שקורא מיידית מוכנס למרכז של חזה עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות