עוף עם פטריות בר ורוטב שמנת בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שאלוט, פטריות פורטבלו לתינוקות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. ציון זה הוא סופר. נסו קרם מרק אורז עוף פטריות, עוף צלוי ברוטב פטריות בר, ו עוף צרוב במחבת עם רוטב טימין פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה. ממליחים את המים ומוסיפים פסטה אורזו. מבשלים לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית - גבוהה ומוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית. מתבלים עוף בנדיבות במלח ופלפל ומוסיפים למחבת החמה. מבשלים את העוף 5 עד 6 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את העוף מהתבנית ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחזירים את המחבת לאש, מחזירים מעט את החום ומוסיפים את החמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים את הפטריות והחום תוך ערבוב מדי פעם כ -4 עד 5 דקות. לאחר פטריות הם העונה חום עם מלח ופלפל ואז מוסיפים את השום, טימין שאלוט. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם כ -2 דקות או עד שהשאלוט נבול.