עוף עם פלפל רליש
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זיתים, מלח ופלפל, ו / או פלפלים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף חריף עם רוטב אפרסק, חזה עוף מתובל עם פלפל אפרסק להתענג על 2, ו כריכי עוף ופלפל קלוי עם תבלין שקדים כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה.
מפזרים חצאי השד קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים עוף ומבשלים, פונים פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים אבל עדיין מעט ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), על 8 דקות בסך הכל.
יוצקים הנותרים 1/2 כף שמן זית למחבת.
מוסיפים שאלוט ושום ומערבבים לעתים קרובות עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים פלפלים ומערבבים לעתים קרובות עד רך מעט, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים חומץ, זיתים, צלפים ועוף. מכסים, מורידים חום עד בינוני-נמוך ומבשלים עד שפלפלים רכים והעוף כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך למבחן), 5 עד 8 דקות יותר.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים כל שד חצי לצלחת ופלפלי כפית ומיצים באופן שווה על פני עוף חם.