עוף עם קארי אדום-זיגוג בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם קארי אדום-בוטנים זיגוג. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. לך לחנות ותביא מלח ופלפל, מנגו, ירכיים עוף ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, קארי שפשף עוף מעושן ירכיים עם דורה-צ'ילה זיגוג, ו עוף בגריל עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה, לזרוק את המנגו עם העוף ו 3 כפות של רוטב בוטנים העונה קלות עם מלח ופלפל. חוט רופף מנגו ועוף על שיפודים 8, לסירוגין את החתיכות.
מברשת שיפודים עם שמן וגריל על חום גבוה, מפנה מדי פעם, עד העוף חרוך קלות כתמים וכמעט מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מברשת 2 כפות של רוטב בוטנים על שיפודים וגריל, מפנה, עד השחמה קלה, על 2 דקות. אם הרוטב הופך עבה מדי כדי לצחצח, דק אותו מעט עם מים.
מגישים שיפודי עוף ומנגו עם פלחי לימון ולהעביר את רוטב הבוטנים הנותרים ליד השולחן.