עוף עם קציצת בשר ומרק אורזו.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קציצה–ו–Orzo מרק. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תרד בשקית, נקניק עוף, אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כדור עוף: קפיץ עוף קציצה מרק עם אורזו, מרק לימון, אורזו וקציצה, ו מרק כדורי בשר הודו עם Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את orzo עד שהוא אל דנטה, על 8 דקות.
לנקז ולשטוף את orzo מתחת למים קרים עד קריר.
בינתיים, בסיר מרק בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את קציצות העוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם משחימים קלות, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את כדורי הבשר לצלחת.
מוסיפים את השום לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד מוזהב קלות, על 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את כדורי הבשר למרק ומבשלים עד שהם מבושלים דרך, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד התינוק ואת orzo מקורר למרק ומבשלים ומבשלים, ערבוב, עד התרד הוא נבול והמרק הוא חם צנרת, על 1 דקה. מצקת את מרק כדורי הבשר והאורזו לתוך קערות רדודות ומגישה.