עוף עם רוטב צלילת לימון
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חצאי חזה עוף, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . נסו רוטב צ'יקן W / לימון - קפר, עוף עם רוטב צלילת לימון, ו עוף עם רוטב צלילת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מלח וקמח בצלחת קטנה או שקית ניילון, ואז מעילים עוף ולנער עודף.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. לנער קמח עודף מעוף, ואז חום בשמן חם עד שני הצדדים הם זהובים-חום, ואת החלק הפנימי הפך לבן ומוצק, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את העוף, ולהניח בצד במקום חם.
יוצקים יין לבן למחבת, ולאפשר להרתיח כפי שאתה להמיס את חתיכות מבושלות מתחתית המחבת.
מוסיפים את מיץ הלימון, ומאפשרים להגיע לרתיחה, מבשלים כמה דקות עד מופחת בחצי.
מפזרים את החמאה בקוביות לרוטב הרותח. לסובב ולנער את המחבת במרץ להמיס את החמאה, ובכך מעבה את הרוטב. אסור שהחמאה תנוח לעולם, או שהרוטב יפריד ויהפוך שמנוני. לאחר החמאה שולבה לחלוטין, להסיר מן החום ומערבבים צלפים.
כדי לשרת, יוצקים רוטב לימון-קפר על העוף, ומגישים עם טריז של לימון.