קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות40
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף עם אטריות

מרק עוף עם אטריות
אם יש לך גבעולי סלרי, בצל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק עוף עם אטריות, ו מרק עוף עם אטריות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מרק על חום בינוני ומעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, סלרי, טימין ועלה דפנה. מבשלים ומערבבים במשך כ 6 דקות, עד הירקות מתרככים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
4
יוצקים את ציר העוף ומביאים את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
5
מוסיפים את האטריות ומבשלים במשך 5 דקות עד מכרז. מקפלים את העוף, וממשיכים להתבשל עוד כמה דקות כדי לחמם; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
7
מניחים את העוף והירקות בקומקום גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
יוצקים רק מספיק מים קרים כדי לכסות (כ 3 ליטרים); יותר מדי יגרום מרק טעם חלש. לזרוק את הקורנית, עלי דפנה, וגרגרי פלפל, ולאפשר לו להגיע לאט לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, מכוסה חלקית, עד העוף נעשה. כפי שהוא מבשל, לרפרף כל זיהומים שעולים אל פני השטח; להוסיף קצת יותר מים במידת הצורך כדי לשמור על העוף מכוסה תוך רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
טימיןטימין
מיםמים
9
בזהירות להסיר את העוף ללוח חיתוך. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות; יד לגרוס את הבשר לתוך מיכל אחסון.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בזהירות מסננים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך סיר אחר כדי להסיר את מוצקי הירקות. השתמש במניה מיד או אם אתה מתכנן לאחסן אותו, מניחים את הסיר בכיור מלא במי קרח ומערבבים כדי לקרר את המניה. מכסים ומקררים עד שבוע או קופאים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ירקירק
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר