אם יש לך גבעולי סלרי, בצל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. מתכונים דומים: מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק עוף עם אטריות, ו מרק עוף עם אטריות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים סיר מרק על חום בינוני ומעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, סלרי, טימין ועלה דפנה. מבשלים ומערבבים במשך כ 6 דקות, עד הירקות מתרככים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
טימין
4
יוצקים את ציר העוף ומביאים את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
5
מוסיפים את האטריות ומבשלים במשך 5 דקות עד מכרז. מקפלים את העוף, וממשיכים להתבשל עוד כמה דקות כדי לחמם; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
פסטה
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
7
מניחים את העוף והירקות בקומקום גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
יוצקים רק מספיק מים קרים כדי לכסות (כ 3 ליטרים); יותר מדי יגרום מרק טעם חלש. לזרוק את הקורנית, עלי דפנה, וגרגרי פלפל, ולאפשר לו להגיע לאט לרתיחה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, מכוסה חלקית, עד העוף נעשה. כפי שהוא מבשל, לרפרף כל זיהומים שעולים אל פני השטח; להוסיף קצת יותר מים במידת הצורך כדי לשמור על העוף מכוסה תוך רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
עוף שלם
מרק
טימין
מים
9
בזהירות להסיר את העוף ללוח חיתוך. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור והעצמות; יד לגרוס את הבשר לתוך מיכל אחסון.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
בזהירות מסננים את המניה דרך מסננת בסדר לתוך סיר אחר כדי להסיר את מוצקי הירקות. השתמש במניה מיד או אם אתה מתכנן לאחסן אותו, מניחים את הסיר בכיור מלא במי קרח ומערבבים כדי לקרר את המניה. מכסים ומקררים עד שבוע או קופאים.