אני לא מאמינה שזה לא תבשיל בטטה.
המתכון אני לא מאמין שזה לא תבשיל בטטה מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. לך לחנות ותביא דלורית, תמצית ונילן, סירופ פנקייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
למלא צלחת גדולה, מיקרוגל בטוח עם 1/2 אינץ ' של מים.
מקום סקווש לתוך הצלחת לכסות. מיקרוגל במשך כ 8 דקות ולאחר מכן לנקז (הסקווש צריך להיות רך מספיק כדי מחית, אבל לא מבושל יתר על המידה).
עם מחית תפוחי אדמה, מעבד מזון, או מזלג, מחית את הסקווש ביסודיות, אבל לא מחית (הדלעת צריכה להיות pulpy).
מוסיפים חלב סויה, סירופ, ממתיק, מלח, תחליף ביצה, תמצית וניל וקינמון.
מערבבים את החומרים ביסודיות, אבל לא מערבבים יתר על המידה.
העברה ל 8 אינץ ' על ידי 10 אינץ תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס nonstick.
אופים בתנור עד המשרד בעיקר, 45 עד 50 דקות.
למעלה עם מרשמלו קטנים. חזור לתנור עד מרשמלו להתחיל חום, על 5 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה!