לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פרימוורן עם פפיון עוף. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 739 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה עם פפיון, גבינת פרמזן נוספת, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עניבת פרפר עוף ארוחת ערב, פסטה עוף ופפיון, ו פסטה עוף ופפיון.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו עוף וגזר בשמן במשך 5-6 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הקישואים, הדלעת, המלח המתובל והפלפל. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוף
3
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מוסיפים לתערובת העוף את הפסטה, השמנת וגבינת הפרמזן; מערבבים לאיחוד. מבשלים, חשופים, עד שהגבינה נמסה.