עוף פאנה עם רוטב פלפל אדום מתובל ומתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פאנה עם רוטב פלפל אדום מתוק 'N' חריף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן צמחי, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו עוף ברוטב פלפל מתוק, הפיכת הדף: ספגטי עם קציצות עוף ורוטב פלפל אדום חריף, ו רוטב קארי חריף ומתוק עם עוף, כבש או בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או צד שטוח של פטיש בשר. שים את העוף בצד.
שלב פירורי לחם והבא 3 מרכיבים במנה רדודה.
לטאטא יחד ביצה 2 כפות מים. לטבול עוף בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. מסדרים עוף בשכבה אחת על תבנית אפייה; צמרמורת 15 דקות.
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת nonstick 12 אינץ מעל חום בינוני.
להוסיף 2 חזה עוף, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר ממחבת, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוף.
מגישים עם רוטב פלפל אדום מתוק ' N ' חריף.