עוף פורטובלו
עוף פורטובלו הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, טימין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO), שאריות מהפך עוף בגריל עוף ופורטובלו פטריות קלאב כריכים, ו 1-2-3 עוף פורטובלו.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 8 דקות או עד להשחמה קלה ונוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
העברת תערובת פטריות לצלחת.
מפזרים חתיכות עוף עם קמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לזרוק קלות, מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת; מוסיפים עוף, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה בכל צד. לדחוף עוף לצד אחד של מחבת, ולהוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר תערובת פטריות למחבת; להוסיף מרק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים ב קורנית.