קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף פורטובלו

עוף פורטובלו
עוף פורטובלו הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, טימין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO), שאריות מהפך עוף בגריל עוף ופורטובלו פטריות קלאב כריכים, ו 1-2-3 עוף פורטובלו.

הוראות

1
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 8 דקות או עד להשחמה קלה ונוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
העברת תערובת פטריות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מפזרים חתיכות עוף עם קמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לזרוק קלות, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו למחבת; מוסיפים עוף, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה בכל צד. לדחוף עוף לצד אחד של מחבת, ולהוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר תערובת פטריות למחבת; להוסיף מרק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'