עוף פחית בירה מקורמיק
עוף פחית בירה של מקורמיק דורש בסביבה 1 שעה ו 2 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 269 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לך בירה, שמן זית, שום קלוי עוף מונטריאול תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די גרוע. נסו עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, עוף סיציליאני עם רטבי מחבת מקורמיק, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גז לחום בינוני (325 מעלות F - 350 מעלות F)*.
הסר את הקרביים מחלל העוף. יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. לשפשף פני השטח של עוף עם שמן. לשפשף חלל עם 1 כף תיבול.
מפזרים הנותרים תיבול באופן שווה על פני השטח של עוף.
הסר כ 2 אונקיות בירה לתקוע 2 חורים בחלק העליון של פחית. החזק את העוף זקוף (רגליים מצביעות למטה) ולהכניס בירה נפתחה יכול לתוך חלל. לעמוד עוף בתנוחה זקופה במרכז הגריל. מיקום הרגליים כדי לתמוך עוף הטובה ביותר; (בדומה חצובה). סגור מכסה.
עוף גריל 55 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית של השד מגיע 170 מעלות f. הירך היא 180 מעלות F.
הסר עוף מפחית לפני ההגשה.