עוף פטה יווני
המתכון היווני פטה עוף מוכן בסביבות 4 שעות ו -10 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 220 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינת פטה, פטרוזיליה, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף פטה יווני, המבורגר עוף יווני עם פטה, ו עוף יווני עם תפוחי אדמה, כרובית ופטה.
הוראות
מערבבים יוגורט, שום, אורגנו ופלפל שחור יחד בקערה.
מוסיפים עוף למרינדה יוגורט, ציפוי כל הצדדים. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
הסר עוף ממרינדה יוגורט; מניחים על גריל שחומם מראש. מבשלים 6 דקות; להעיף ומפזרים גבינת פטה. מבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, 4 עד 6 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה.