עוף, פטריות ואספרגוס מוקפץ
עוף, פטריות ואספרגוס מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חניתות אספרגוס, רצועות חזה עוף, רוטב צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוף, אספרגוס ופטריות בר מוקפצות, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז במים לפי ההוראות.
בינתיים, ב ווק או מחבת 10 אינץ', חום 1 כף שמן על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים רצועות עוף; מוקפץ 5 עד 6 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מ-wok; מניחים על צלחת.
הוסף הנותרים 1 כף שמן ווק.
מוסיפים אספרגוס ובצל; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים פטריות; מוקפץ 3 דקות יותר.
מוסיפים מים; מכסים ואדים 2 עד 3 דקות או עד אספרגוס רך.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים רוטב מוקפץ ורוטב צדפות.
מוסיפים תערובת רוטב ומחזירים עוף לווק; מערבבים ומטגנים בערך 1 דקה יותר או עד חם.