עוף פפריקאש השני יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. למנה העיקרית הזו יש 490 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 80 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש בידכם שומן בייקון, פפריקה, שום ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף פפריקאש, עוף פפריקאש, ו עוף פפריקאש.
הוראות
1
מחממים שומן בייקון במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל, שום, מלח, פתיתי פלפל אדום ופפריקה. מערבבים יחד ומקפיצים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פפריקה
שום
בצל
מלח
3
מוסיפים חתיכות עוף ושופכים מים על כל. מבשלים על אש בינונית במשך שעה 1, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
מים
4
מערבבים עגבניות, שומרים נוזלים. מערבבים נוזלים לקערה בינונית עם קמח ושמנת חמוצה; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מוסיפים לאט תערובת לעוף תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד שהתערובת סמיכה.