תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Paprikash עם כופתאות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 843 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חלב, שמנת, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן על חום בינוני במחבת sauté גדול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים כל כמה דקות, עד הבצלים נחמדים וחומים והשמן נספג.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את החמאה והפפריקה, ומיד אחריהם את מי הכוסות 1/2 (הפפריקה הופכת למרירה כאשר היא נשרפת, כדי להיות בטוחים להוסיף את המים במהירות).
מוסיפים את הפלפל והמלח ומורידים את החום לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
5
מחממים מחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השמן 1 כף הנותרים ומניחים לאט את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, לתוך המחבת, נזהרים לא להתקהל (מבשלים את העוף בקבוצות אם המחבת שלך לא גדולה מספיק כדי שהחתיכות לא חופפות). אל תיגע בתרנגולת במשך 4 עד 5 דקות, ואז להפוך כל חתיכה כדי לאפשר את הצד השני לחום. לאחר החתיכות חומות, להעביר אותם למחבת sauté מחזיק את הרוטב ומבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בינתיים, בקערת ערבוב קטנה, לשלב את הקמח עם השאר2 כפות מים לטאטא עד חלקה. מוסיפים לאט את תערובת הקמח לתערובת העוף תוך ערבוב עדין. להביא רק לנקודת הרתיחה, ואז לכבות את החום. מערבבים בעדינות את השמנת, שמנת חמוצה, ו ajvar. כף מעל הכופתאות ומגישים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים 1 כוס הקמח ואת השמרים יחד עם מזלג בקערת ערבוב גדולה, ואז לטאטא בחלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
תן את שאר התערובת במשך כשעה.
3
מוסיף את הביצים, ערבוב עם מזלג כפי שאתה מוסיף אותם, ואז לאט להוסיף את 2 1/2 כוסות קמח הנותרים. ללוש את הבצק עד שהוא מתעבה, הוא קצת קפיץ, וכבר לא מקלות על הידיים שלך (להוסיף יותר קמח או חלב במידת הצורך כדי לקבל את העקביות הנכונה). מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומגלגלים כל חתיכה לתוך יומן בקוטר של כ-2 אינץ'. אפשר את הבצק לעלות עד היומנים הוכפלו בגודל, 1 עד 2 שעות.
תן למים לחזור לרתיחה, להנמיך את החום בינוני, לכסות, ולבשל במשך 13 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הכופתה לחמניות מהמים, במהירות לדקור כל צד כמה פעמים עם סכין חדה. אפשר את הכופתאות לנוח לפחות 5 דקות. חותכים את הכופתאות לרוחב לתוך סיבובים 1/2 אינץ ' עבה רק לפני ההגשה.