עוף פרג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף פרג. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 621 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, פטריות פורטובלו, עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. נסו חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון), זכייה מיני קאפקייקס קוקוס עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וציפוי פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, טופי זרעי פשתן ופרג, ורדים אורגניים, ו עוף פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל.
במחבת גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה, 7 עד 8 דקות. למחבת מוסיפים את השמנת החמוצה, מרק העוף, השקדים, הפרג והעוף.
יוצקים את תערובת העוף לתבנית האפייה המוכנה.
בקערה קטנה שלבו את החמאה המומסת והקרקרים; מפזרים מעל את תערובת העוף. מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ -15 דקות. לחשוף ואופים עד מבעבע, על 10 דקות יותר.
מגישים על אורז, אם רוצים.