עוף פרמזן
עוף בפרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שום, גבינת פרמזן, קציצות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קל פרמזן אצבעות עוף ועוטפת עוף פרמזן, Chasseur עוף (עוף בסגנון האנטר) עם פולנטה שמנת עם Gruyere ופרמזן, ו עוף פרמזן.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
חום 1 כף שמן זית בסיר מעל חום בינוני; מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את רוטב העגבניות, בזיליקום ומים כוס 1. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה, על 12 דקות.
בינתיים, לשפוך קצת קמח לתוך קערה רדודה. לנצח את הביצה עם 1/4 כוס מים בקערה אחרת.
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה ו 1 כף פרמזן בקערה שלישית. מעיל את העוף עם הקמח, ואז עם תערובת ביצים ופירורי לחם.
מחממים את המטגן. מבשלים את הפסטה כמו התווית מפנה; לנקז. בינתיים, מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף; מבשלים עד הזהב, 3 דקות לכל צד. למעלה עם הרוטב, מוצרלה ושאר 1 כף פרמזן.
העברה אל broiler עד נמס, על 2 דקות.
תעביר את העוף לצלחות. לזרוק את הפסטה עם הרוטב הנותר במחבת ומגישים עם העוף. למעלה עם בזיליקום.