עוף צ'ילי מקסיקני
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות g cannellini שעועית, chorizo,כוסברה, פחיות עגבניות שזיף g. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית מתכונים דומים: מרק צ'ילי מקסיקני, צ'ילי בקר מקסיקני, ו שעועית מקסיקנית צ'ילי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מערבבים את התבלינים ומבשלים כמה שניות.
יוצקים את העגבניות ואת 2 פחיות מים, ואז להתפורר קוביית המניות. מביאים לרתיחה ומוסיפים את צ ' וריסו וירכיים עוף. לדחוף את העוף מתחת לנוזל, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים את הפלפלים לתוך המחבת, ואז מבשלים 20 דקות יותר. טיפ בשעועית קנליני.
כדי לאכול עכשיו: חם דרך לחמם את השעועית. לזרוק את האבוקדו עם סיד וקצת מלח ומגישים על גבי התבשיל עם קומץ של כוסברה. למעלה כל מנה עם שמנת חמוצה.
מגישים עם אורז, תפוחי אדמה ז 'קט או קומץ צ' יפס טורטייה חריף.
לאכול מאוחר יותר: מגניב ולשמור במקרר עד 48 שעות. חם על גבי התנור עד מבעבע ומשמש לעיל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada