עוף צ'יפס של רובין ופירה שום נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1165 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, צ'יפס, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, עוף ברוטב שמנת עם שום צלוי פירה, ו שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין.
הוראות
1
עבור העוף: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן, להמיס 4 כפות חמאה. לתבנית אפייה קטנה, מוסיפים את הציפורן של שום טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים את החמאה המומסת על השום וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
4
במעבד מזון, להתפורר צ ' יפס על ידי פועם במשך 30 שניות. אתה יכול גם למקם מגבת נייר על שבבי להתגלגל הלוך ושוב עם מערוך עד השבבים דומים פירורים. מתבלים את הצ ' יפס המתפורר עם כפית 1/4 של פלפל שחור טחון.
טובלים את חזה העוף בתערובת החמאה-שום ואז לתוך הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
צ ' יפס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
מניחים את חזה העוף על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 12 עד 15 דקות עד הקציצות מבושלים דרך אבל עדיין רך וכי הציפוי הוא חום זהוב. זמן הבישול לירכיים ולשדיים עם עצם הוא 30 עד 40 דקות
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות אחידות ומניחים בסיר 4 ליטר עם שן 1 של שום. מכסים את תפוחי האדמה עם 6 1/4 כוסות מרק עוף. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים כאשר אתה פירס אותם עם סכין, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
בסיר קטן, חום 6 כפות חמאה ללא מלח וחצי, רק עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר 1/2 כוס מרק העוף כי תפוחי האדמה היו מבושלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מסננים את תפוחי האדמה במסננת. להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ומחית תוך הוספת תערובת חצי וחצי בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את 1/2 כוס מרק שמורות אם תרצה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה