עוף צלוי
עוף צלוי דורש על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 883 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם פלפל, פיתות לחמים, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו עוף צלוי עם ביב חסה ויניגרט עוף צלוי, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מוציאים את העוף מהמקרר ומביאים לטמפרטורת החדר כדי להבטיח אפילו בישול, כ -30 דקות.
מערבבים את החמאה והשמן בקערה קטנה.
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ.
הסר כל עודף שומן ושאריות pinfeathers מן העוף וללטף את החוץ יבש. מפזרים בנדיבות את החלק הפנימי של העוף במלח ופלפל.
מברישים את החלק החיצוני של העוף בתערובת החמאה ומפזרים מלח ופלפל. לקשור את הרגליים של העוף יחד עם חוט המטבח לתחוב את קצות הכנף מתחת לגוף של העוף.
מניחים את העוף במחבת צלייה.
צולים את העוף עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של ירך העוף (ללא נגיעה בעצם) קורא 165 מעלות F, בערך 1 שעה. אם העוף הוא בראונינג מהר מדי בתנור, אוהל קל את העוף עם רדיד אלומיניום.
מעבירים את העוף למגש ואוהל באופן רופף עם רדיד אלומיניום, כ -20 דקות.
פורסים את העוף על מגש ומגישים אותו עם לחם שטוח, סלט כרוב אסייתי ורוטב Tomatillo.