עוף צלוי
עוף צלוי הוא ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. ראש לחנות ולקחת חצי לימון, רוזמרין, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 36%. נסו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, עוף צלוי, ו כל-ב-אחד צלי עוף & ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
אם רלוונטי, הסר צוואר וג ' יבלטים מעוף, ושמור לשימוש אחר. שוטפים עוף במים קרים, ומנקזים היטב את החלל. התייבש עם מגבות נייר.
מפזרים 1/2 כפית. מלח בתוך חלל.
מניחים חצי לימון בתוך חלל.
מערבבים יחד פלפל, רוזמרין, ואת הנותרים 1 כפית. מלח.
מברישים מחוץ לעוף בשמן. לשפשף 2 1/2 כפית. תערובת פלפל לתוך העור.
מפזרים את תערובת הפלפל שנותרה על שני צידי השד.
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על רשת משומנת קלות בתבנית צלייה רדודה משומנת קלות.
מוסיפים 3/4 כוס מים למחבת.
אופים ב 450 במשך 20 דקות. הפחיתו את החום ל 375, ואופים 30 דקות. מקציפים עוף עם מיצי מחבת; מזלפים חמאה מומסת.
אופים 15 עד 25 דקות או עד שמדחום בשר המוחדר לירך רושם 165, מגן בנייר אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מוציאים עוף מהתנור, ומקפיצים עם מיצי מחבת.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.