עוף צלוי אורגני עם תבלינים מרוקאים
עוף אורגני קלוי עם תבלינים מרוקאים נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, לימונים, קליפת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי אורגני עם תבלינים מרוקאים, עוף צלוי עם תבלינים מרוקאים, ו פטריות צלויות עם תבלינים מרוקאים.
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור מחממים עד 204°. מערבבים תחילה 9 מרכיבים בבלנדר כדי להדביק לח.
הסר צוואר, קרביים ושומן עודף מחלל הראשי של העוף. יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ; להתייבש עם מגבות נייר. לשפשף 1/3 של משחת תבלין לתוך חלל ראשי וחלל הצוואר, ואז לשפשף דבק התבלינים הנותרים בכל רחבי מחוץ עוף.
מניחים לימונים שיני שום בחלל הראשי של עוף. לקשור רגליים יחד.
מניחים עוף על מתלה במחבת צלייה. צלי 45 דקות; אוהל עם רדיד כדי למנוע overbrowning. המשך עוף צלוי עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 77°, על 45 דקות.
להעביר עוף מגש; לתת לעמוד 10 דקות (טמפרטורה פנימית יגדל על ידי 5 עד 10 מעלות).
* תערובת תבלינים מרוקאית זמינה בחנויות מסוימות, בשווקים במזרח התיכון, ובדואר מבית התבלינים (312-274-0378; thespicehouse.com).