עוף צלוי בריח הטוב ביותר
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם ליווי, מי מלח מקסיקני טרופי צ'ילה, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פטה-ברן עוף צלוי, עוף צלוי עם צימוקים ואורן אגוז אגרודולצ'ה, ו הודו צלוי בריח (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מלח. שים חזה עוף במי מלח, משקל עם צלחת קטנה, כיסוי, וצינה לפחות 8 עד 12 שעות.
מסננים עוף (מלח discard) וטפיחה יבש לחלוטין מבפנים ומבחוץ. לשפשף עוף בכל רחבי עם שמן, ולאחר מכן להגדיר את השד על מדף בצורת V ב 12-by 17-in. מחבת צלייה, מקפל את קצות הכנפיים, אם תרצו.
תנו לעוף לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 40
צולים עד שמד חום הנקרא מיידית מוכנס אופקית דרך החלק העבה ביותר של השד מגיע ל-160, 45 עד 55 דקות לציפור קטנה יותר או 1 עד 1 1/4 שעות לגדולה יותר; לאחר 30 דקות, אם אזורים כלשהם מתחילים להחשיך, אוהלים אותם בנייר כסף.
להעביר עוף למגש חם ולתת לעמוד במקום חם על 10 דקות.
* כדי למצוא תרנגולות קטנות (לא מבושלות), נסה שווקים צלויים rotisserie ציפורים (שהן קטנות) באתר.
הפוך קדימה: עד 1 יום, עוף במי מלח לפי ההוראות, ולאחר מכן לנקז וצינה.