עוף צלוי מהיר עם חרדל ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף קלוי מהיר עם חרדל ושום. מנה אחת מכילה 1056 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם רוטב סויה, מלח, טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם טרגון ושום קלוי מהיר, שום צלוי-חרדל-עשב ויניגרט, ו כרוב ניצנים קלוי שום וחרדל.
הוראות
באמצעות מזמרה עוף, לחתוך לאורך כל צד של עמוד השדרה עוף ולהסיר אותו. סובב את חזה העוף מעלה ולחץ על עצם החזה כדי לשטח את העוף. באמצעות סכין חדה, לחתוך חלק דרך שני הצדדים של המפרק בין הירכיים ומקלות התיפוף.
חותכים partway דרך המפרק בין הכנפיים והשד.
בקערה, לערבב את כל שאר החומרים. הפעל את חזה העוף למטה ולהפיץ אותו עם חצי מתערובת החרדל. הגדר את העוף במחבת גדולה בצד העור; להפיץ עם התערובת הנותרת.
הגדר את המחבת מעל חום גבוה ומבשלים את העוף עד שהוא מתחיל חום, 5 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך 30 דקות, עד שהעור משחיםוהעוף מבושל דרך.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך, חותכים אותו ל -8 חתיכות ומגישים.