עוף צלוי מוג'ו (פולו אסאדו)
אם יש לך בערך 5 שעות ו-10 דקות לבלות במטבח, Mojo Roast Chicken (פולו אסאדו) עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. מתכון זה מכיל מנה אחת עם 3072 קלוריות , 245 גרם חלבון ו -219 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 58 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, מיץ תפוזים, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 71% , המנה הזו טובה. נסו לחמניות אסאדו , בוריטוס עוף בגריל עם רוטב מוג'ו וסלסה פיקו דה גאלו , ו- Involtini Di Pollo - לחמניות עוף ממולאות חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם מאוד. בזמן שהשמן מתחמם, מועכים את הכמון, המלח, האורגנו והשום יחד לעיסה בקערה חסינת חום; להקציף את השמן החם לתוך העיסה. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
מוסיפים את מיץ הליים ומיץ התפוזים; לְרַגֵשׁ.
מניחים את העוף בשקית גדולה ניתנת לאטימה; יוצקים את המרינדה על העוף ומנערים כדי להבטיח ציפוי אחיד. מקררים לפחות 4 שעות, עד לילה.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מסדרים את העוף הכבוש בתבנית צלייה.
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהוא אינו ורוד יותר בעצם והמיצים מתבהרים, כשעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות צלזיוס).