קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

עוף צלוי מוג'ו (פולו אסאדו)

עוף צלוי מוג'ו (פולו אסאדו)
אם יש לך בערך 5 שעות ו-10 דקות לבלות במטבח, Mojo Roast Chicken (פולו אסאדו) עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי ומתכון ראשוני לנסות. מתכון זה מכיל מנה אחת עם 3072 קלוריות , 245 גרם חלבון ו -219 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 58 מעריצים. אם יש לכם שמן זית, מיץ תפוזים, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 71% , המנה הזו טובה. נסו לחמניות אסאדו , בוריטוס עוף בגריל עם רוטב מוג'ו וסלסה פיקו דה גאלו , ו- Involtini Di Pollo - לחמניות עוף ממולאות חזיר וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם מאוד. בזמן שהשמן מתחמם, מועכים את הכמון, המלח, האורגנו והשום יחד לעיסה בקערה חסינת חום; להקציף את השמן החם לתוך העיסה. מניחים לתערובת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את מיץ הליים ומיץ התפוזים; לְרַגֵשׁ.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3
מניחים את העוף בשקית גדולה ניתנת לאטימה; יוצקים את המרינדה על העוף ומנערים כדי להבטיח ציפוי אחיד. מקררים לפחות 4 שעות, עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מסדרים את העוף הכבוש בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים את העוף בתנור שחומם מראש עד שהוא אינו ורוד יותר בעצם והמיצים מתבהרים, כשעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה