תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עשב וגבינה עוף צלוי ממולא. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3977 קלוריות, 199 גרם חלבון ו 267g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, שום, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף, גבינת עיזים ועשב ממולאים עוף Roulade, ו גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים גבינת שמנת, רוזמרין, חצי שום ופלפל. החל מצוואר העוף, השתמש בכף עץ או באצבעות כדי להפריד את העור בקפידה מבשר של שד, ירכיים ורגליים, להיזהר לא לקרוע את העור. תערובת גבינת שמנת כפית מתחת לעור; השתמש באצבעות כדי להפיץ תערובת לירכיים ורגליים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מים כדי לאפשר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מניחים חצאי לימון לתוך חלל של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים עוף במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברשת עם 2 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
6
לזרוק תפוחי אדמה עם שאריות שמן ושום במחבת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עוף ותפוחי אדמה 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שהעוף נעשה (165 F), תוך ערבוב תפוחי אדמה כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים עוף למנה גדולה, שומרים מיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו עוף לעמוד 10 דקות. כפית תפוחי אדמה סביב עוף. שומן רזה ממיצים שמורים במחבת; להשליך שומן. מיצי כפית על עוף ותפוחי אדמה.