עוף צלוי מתובל
גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטו מרווה-עוף צלוי שפשף, עוף צלוי משופשף עם שני רטבים, ו צ'ילה סראנו-עוף צלוי שפשף.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את התבלינים; מניחים בצד.
מניחים את חזה העוף כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה; טפיחה יבשה. תוחבים כנפיים מתחת לעוף; קושרים מקלות תוף יחד. משפשפים תערובת תיבול על החלק החיצוני והפנימי של העוף.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שמדחום המוחדר לירך קורא 180 מעלות צלזיוס, ומבוסס מדי פעם עם טפטופי מחבת. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם העוף משחים מהר מדי.) לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני גילוף.