עוף צלוי עם בטטות ותפוחים
עוף צלוי עם בטטות ותפוחים נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שיני שום, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תפוחים, בצל ותפוחי אדמה מתוקים, חזיר צלוי עם תפוחים ובטטות, ו גיליון פאן עוף עם תפוחי אדמה מתוקים כרוב ניצנים.
הוראות
Grate 2 כפית.גרידת לימון; ריזרב לימון.
שלב גרידה, חמאה מרוככת, שום, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. תשליך צוואר וקרביים עוף. לשטוף עוף; לטפוח יבש. לשחרר ולהרים את העור מן השד. (אל תתנתק לחלוטין.)
מורחים חצי תערובת חמאה מתחת לעור; מניחים טימין מתחת לעור. תחליף עור.
חותכים לימון שמורות לשניים; לסחוט מיץ לתוך חלל.
שים לימון בחלל. לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח; לקפל קצות הכנפיים תחת. לשפשף את תערובת החמאה שנותרה על פני עוף; מפזרים 1/2 כפית הנותרים. כל מלח ופלפל.
מקום, חזה למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה משומנת.
אופים עוף ב 425 במשך 30 דקות. בינתיים, לקלף בטטה ותפוחים.
חותכים בטטה לתוך 1/4 אינץ 'עבה חצי ירחים ותפוחים לתוך 1/4 אינץ' עבה טריזים. סדר חצי תפוחי אדמה מתוקים בצלחת גראטן 9 אינץ'.
מפזרים עם 1 כף. סוכר חום. מסדרים תפוחים בשכבה אחת על תפוחי אדמה מתוקים; מפזרים 1 כף. סוכר חום. למעלה עם הנותרים בטטות; מפזרים הנותרים 2 כפות. סוכר חום.
טפטוף עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים בנייר כסף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה לתנור.
אופים תערובת עוף ותפוחי אדמה באותו זמן 35 דקות. לחשוף תערובת תפוחי אדמה, ואופים תערובת עוף ותפוחי אדמה 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך ירך עוף רושם 180 ותפוחי אדמה ותפוחים הם רכים.
להעביר עוף מגש; לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות.
מגישים עם תערובת תפוחי אדמה.