עוף צלוי עם לימון ותימין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? עוף צלוי עם לימון ותימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, ג'לי דומדמניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, עוף צלוי עם לימון ותימין, ו עוף צלוי עם שום, לימון ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הקפון מבפנים ומבחוץ ולהשליך כל שומן עודף מן החלל. פט capon יבש חלל העונה עם מלח ופלפל. שים במחבת צלייה גדולה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
בעוד קפון עומד, מערבבים יחד חמאה, גרידה, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה.
הפעל capon כך חלל הצוואר קרוב אליך. כדי לשחרר את העור השד, להרים דש הצוואר ולעבוד בעדינות בין העור והבשר, להיזהר לא לקרוע את העור. החלק את האצבעות שלך למטה השד ולאורך שני הצדדים כל הדרך לירכיים. שים חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור של כל שד, ואז לשפשף מחוץ capon להפיץ באופן שווה.
מניחים 6 פלחי לימון בחלל של ציפור ולקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת.
קפון צלוי באמצע התנור, עם מיצי מחבת כל 30 דקות, 1 1/2 שעות. לרפרף את רוב השומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף 10 פלחי לימון הנותרים למחבת, זורק עם מיצי פאן. המשך צלייה capon, צולה כל 15 דקות, עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, כ 45 דקות יותר.
להטות capon במחבת לשפוך החוצה מיצים בחלל, ולאחר מכן להעביר קפון ופלחי לימון לצלחת גילוף ולתת לעמוד 20 עד 30 דקות לפני גילוף. אין לנקות מחבת.
שומן רזה ממיצי פאן ומחבת צלייה בפישוק על פני 2 מבערים.
מוסיפים מים וג ' לי ומחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. המשך להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס, כ 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.