קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

עוף צלוי עם לימון ותימין

עוף צלוי עם לימון ותימין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? עוף צלוי עם לימון ותימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, ג'לי דומדמניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, עוף צלוי עם לימון ותימין, ו עוף צלוי עם שום, לימון ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יש לשטוף את הקפון מבפנים ומבחוץ ולהשליך כל שומן עודף מן החלל. פט capon יבש חלל העונה עם מלח ופלפל. שים במחבת צלייה גדולה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בעוד קפון עומד, מערבבים יחד חמאה, גרידה, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הפעל capon כך חלל הצוואר קרוב אליך. כדי לשחרר את העור השד, להרים דש הצוואר ולעבוד בעדינות בין העור והבשר, להיזהר לא לקרוע את העור. החלק את האצבעות שלך למטה השד ולאורך שני הצדדים כל הדרך לירכיים. שים חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור של כל שד, ואז לשפשף מחוץ capon להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים 6 פלחי לימון בחלל של ציפור ולקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
6
קפון צלוי באמצע התנור, עם מיצי מחבת כל 30 דקות, 1 1/2 שעות. לרפרף את רוב השומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף 10 פלחי לימון הנותרים למחבת, זורק עם מיצי פאן. המשך צלייה capon, צולה כל 15 דקות, עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להטות capon במחבת לשפוך החוצה מיצים בחלל, ולאחר מכן להעביר קפון ופלחי לימון לצלחת גילוף ולתת לעמוד 20 עד 30 דקות לפני גילוף. אין לנקות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
שומן רזה ממיצי פאן ומחבת צלייה בפישוק על פני 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים מים וג ' לי ומחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. המשך להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס, כ 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
לגלף קפון ולשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק