קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

עוף צלוי עם לימון ותימין

עוף צלוי עם לימון ותימין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? עוף צלוי עם לימון ותימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, מלח, ג'לי דומדמניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קפון צלוי עם צ'ילה-Cilantro לשפשף וגזר קלוי, עוף צלוי עם לימון ותימין, ו עוף צלוי עם שום, לימון ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יש לשטוף את הקפון מבפנים ומבחוץ ולהשליך כל שומן עודף מן החלל. פט capon יבש חלל העונה עם מלח ופלפל. שים במחבת צלייה גדולה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בעוד קפון עומד, מערבבים יחד חמאה, גרידה, טימין, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הפעל capon כך חלל הצוואר קרוב אליך. כדי לשחרר את העור השד, להרים דש הצוואר ולעבוד בעדינות בין העור והבשר, להיזהר לא לקרוע את העור. החלק את האצבעות שלך למטה השד ולאורך שני הצדדים כל הדרך לירכיים. שים חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור של כל שד, ואז לשפשף מחוץ capon להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים 6 פלחי לימון בחלל של ציפור ולקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
6
קפון צלוי באמצע התנור, עם מיצי מחבת כל 30 דקות, 1 1/2 שעות. לרפרף את רוב השומן מחבת, ולאחר מכן להוסיף 10 פלחי לימון הנותרים למחבת, זורק עם מיצי פאן. המשך צלייה capon, צולה כל 15 דקות, עד מדחום מוכנס 2 אינץ ' לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77°, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להטות capon במחבת לשפוך החוצה מיצים בחלל, ולאחר מכן להעביר קפון ופלחי לימון לצלחת גילוף ולתת לעמוד 20 עד 30 דקות לפני גילוף. אין לנקות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שומן רזה ממיצי פאן ומחבת צלייה בפישוק על פני 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מוסיפים מים וג ' לי ומחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. המשך להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס, כ 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לגלף קפון ולשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק