עוף צלוי עם מילוי פטריות שעורה
עוף צלוי עם מלית פטריות שעורה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, קורנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש עם מילוי פטריות שעורה, פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות, ו בשר צלוי עם פטריות ברוקולי מלית.
הוראות
שלב פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים; לכסות ולתת לעמוד 45 דקות.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. דברים זרעי קורנית ורבעוני בצל לתוך חלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט.
מניחים עוף על מתלה במחבת צלייה.
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של רשם הירך 16
הסר עוף מחבת; לכסות ולשמור חם.
מסננים פורצ ' יני במסננת מעל קערה; להזמין 2/3 כוס נוזלי. קוצצים פורצ ' יני.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף עוף לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח לטפטופים, ערבוב עם מקצף עד חלקה; לבשל 1 דקה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1/3 כוס פטריות השריית נוזל 1/2 מרק כוסות, ערבוב עם מקצף; לבשל 8 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. מערבבים 1/2 כפית מלח; לכסות ולשמור חם.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 3 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות כפתור; מטוגנים 4 דקות או עד למכרז. מערבבים חצי תערובת פטריות לתוך רוטב; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים 1/2 מרק כוס שנותר, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, נשאר 1/3 כוס פטריות השריית נוזל, 1 כוס מים, ושעורה לתערובת פטריות שנותר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד שעורה הוא רך. מערבבים 2 כפיות טימין קצוץ וחומץ.
להסיר ולהשליך את העור מעוף.
מגישים עוף עם מלית ורוטב.