עוף צלוי עם מנדרינה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 106 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1168 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סלרי, מלח כשר ופלפל, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה, תרנגול הודו מזוגג מנדרינה, ו Tartlets Tangerine-דייט עם קצפת חמאה וקצפת Tangerine Granita.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את מיץ מנדרינה וחומץ בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הדבש וממשיכים לבשל עד מופחת 2 כוסות. מערבבים את גרידת המנדרינה ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקערה להתקרר. שמור 1/4 כוס לרוטב ולהשתמש בשאר עבור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מנדרינה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם ציר עוף חם כל 15 דקות. כאשר השדיים לרשום 150 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, להתחיל basting טורקיה עם חלק gastrique. המשך צלייה ו basting עם gastrique עד השדיים לרשום 160 מעלות F, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומעבירים אותו לתבנית אפייה, ושומרים על התנור ב-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר את הרגליים ולהעביר למחבת צלייה. אוהל טורקיה רופף עם נייר כסף ולתת לנוח 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
19
לטאטא את היין ומבשלים עד מופחת על ידי שני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
לטאטא במלאי החם ו פלפל שחור ומבשלים עד מעובה. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טעם הקמח כבר מבושל החוצה ואת מעילי הרוטב האחורי של כף עץ, על 8 דקות.