קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף צלוי עם פנזנלה עם נענע עגבניות

עוף צלוי עם פנזנלה עם נענע עגבניות
המתכון עוף צלוי עם עגבניות נענע Panzanellan מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 653 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי נענע, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו קציצות עוף פריכות עם עגבניות שרי Panzanella, קציצות עוף פריכות עם עגבניות שרי Panzanella, ו חזה עוף צלוי לימון-שום עם פנצנלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עוף העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מניחים במחבת צלייה וטפטוף עם 2 כפות שמן זית 1 כף חומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מעבירים לתנור כדי לבשל במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד עוף הוא בישול, לשלב עגבניות, בצל, שום ונענע בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
להקציף 4 כפות שמן זית ו 3 כפות חומץ יין אדום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים 3/4 של ויניגרט על סלט עגבניות ומערבבים לשלב. שמור את שארית הויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
כאשר העוף מתקרב לסוף זמן הבישול שלו, מוסיפים לחם קוביות למחבת וזורקים עם מיצי בשר למעיל. חזור לתנור והמשיך לבשל, תוך ערבוב כל 5 דקות עד שהלחם קלוי היטב ומדחום שנקרא מיידית רושם 155 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוציאים עוף מהתנור. לזרוק לחם עם מיצי פאן עוד פעם אחת ולהוסיף לחם לתערובת העגבניות, ערבוב לשלב. אפשר לסלט ועוף לנוח במשך חמש דקות. לאחר מכן, מגישים עוף, עם מיצי פאן ויניגרט מילואים, לצד panzanella.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות