קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוף צלוי עם רוטב שום צלוי

עוף צלוי עם רוטב שום צלוי
עוף צלוי עם רוטב שום קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2826 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 181g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך לבבות ארטישוק, בצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו חזה הודו צלוי עם רוטב שום צלוי, עוף צלוי שום עם רוטב, ו עוף צלוי עם בצל עמוק-רוטב שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מתבלים בנדיבות את התרנגולות, מבפנים ומבחוץ עם קורנית, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לשפשף כל ציפור עם 1/2 מקל של חמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
חותכים את הקצוות 2 נורות שום לחשוף את כל שיני לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
4
שים את תפוחי האדמה והבצל במחבת צלייה, וטפטוף בנדיבות עם שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל, לפי הטעם. שמלה את כל נורות לחתוך של שום עם שמן זית כתית נוספת ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לחץ על הנורות לתוך עלי הרוזמרין, כך שכמה שומרים על השום, ואז מפזרים את השארית על תפוחי האדמה והבצל. שים 1 עוף במחבת זו.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מפזרים זרעי שומר או אבקה. לסחוט את המיץ של 1 לימון על העוף ולשים את הלימון בחלל של ציפור יחד עם 2 שיני שום גדול של שום כתוש. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים את ראשי השום לבושים למחבת וצולים את הציפור במשך 15 דקות ב 475 מעלות F. Baste הציפור עם מיצי פאן, ואז להוריד את הטמפרטורה 375 מעלות F וצולים עד המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הארטישוקים למחבת את 20 עד 30 הדקות האחרונות של זמן צלי, מערבבים אותם עם תפוחי האדמה והשומר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את העוף ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
תן מנוחה במשך 10 דקות ולאחר מכן לגלף. מסדרים את העוף על מגש הגשה יחד עם תערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
יוצקים את מיצי המחבת על העוף. כשמוכנים לשרת, מחלקים את השום הקלוי בין הצלחות ומגישים עם לחם חם וקשוח לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
עבור הציפור השנייה, לשים אותו במחבת קלייה ו douse אותו עם מיץ של 2 לימונים, ואז דברים ליים לתוך הציפור יחד עם 2 שיני שום גדול של ניפוץ. קשרו את הרגליים וצלו במשך 15 דקות ב 475 מעלות F, baste, ולאחר מכן צלוי 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
הסר את העוף מהתנור ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוף מן העצם ולמשוך את הבשר לחתיכות קטנות. שמור לארוחת הכנה מראש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות