עוף צלוי עם שום מתוק, בצל מותך וכתום חמוץ
גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלי בסיר בלגי עם כרוב ובצל מומס, עוף צלוי עם חמאת עשבי תיבול, בצל ושום, ו עוף וודו עם בצל חמוץ מתוק-רובין מילר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העוף לשניים debone.
מניחים את השום ב 1/4 כוס השמן ו לטגן עד במכרז. כאשר השום הוא מגניב, מחית חצי ממנו עם פטרוזיליה, גרידת תפוזים, גרידת ליים, הנותרים 3/4 כוס שמן. לשפשף את תערובת השום על העוף במרינדה במשך 1 יום במקרר.
מבשלים את יוקה במים מלוחים עד רך ולנקז. לאט לבשל את הבצל עם קצת מים עד רך. שמור.
מבשלים את מיץ התפוזים חמוץ על אש נמוכה עד סירופי.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד מעובה קלות. שמור.
אופים את העוף ב 350 מעלות f במשך 45 דקות, עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג.
מטגנים את יוקה בשמן זית 3 כפות הנותרים עד פריך.
מוסיפים את הבצלים ואת קונפי השום השמורים.
מסננים את תערובת יוקה היטב ומניחים על צלחת עם העוף. מכסים בתערובת הכתומה.