עוף צלוי עם תאנה, פלנטיין ובצל אדום
עוף צלוי עם תאנה, פלנטיין ובצל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך חומץ בלסמי, מלח ופלפל טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. . וזה טוב. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, עוף צלוי וטאקו בצל, ו עוף צלוי פפריקה עם בצל מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
מניחים מגורי עוף בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'. מסדרים בצל, פלנטיין, תאנים ושום סביב מגורי עוף ומתבלים ברוזמרין, מלח ופלפל.
לטאטא שמן זית וחומץ בלסמי יחד בקערה; לשפוך מעל רבעי עוף.
יוצקים מים לתוך תבשיל קדרה.
מניחים תבשיל בתנור שחומם מראש; להפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם, צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).