עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית
עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלעת חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, מרווה שפשף, דלעת סקוושוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית, חזיר צלוי עם תפוחי אדמה ודלורית, ו דלעת סקווש-מחבת עוף-צלי.
הוראות
שלב 1 1/2 כפות שום, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ומרווה בקערה קטנה.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. לשפשף תערובת שום תחת עור משוחרר.
מניחים עוף, חזה בצד למעלה, על מתלה של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
שלב תפוחי אדמה, סקווש, חמאה, 1 1/2 כפיות שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מסדרים תערובת ירקות סביב עוף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
בואו לעמוד 10 דקות. להיפטר מהעור.
הערה יין: עבור יין זול כדי להתאים עם המנה הזאת, לבחור ריזלינג יבש ממדינת וושינגטון, כמו שאטו Ste. Michelle ' s 2007 (Columbia Valley; 9$). יש לו טעמים אפרסק ותפוז שיוצרים חבילה ארומטית מפתה עם טעמים מתוקים של עוף צלוי עם תפוחי אדמה ודלעת חמאה. שרה שניידר