עוף צלוי פריך מלוח של ז'אן-ז'ורז' וונגריצ'טן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ז'אן ז' ורז'Vongerichten של עוף צלוי פריך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט הקייל של ז'אן-ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון, מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז', ו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המלח, לרסק את הקורנית, בזיליקום, רוזמרין עם הידיים שלך לרדת לתוך קערה גדולה, עמוקה או סיר.
מוסיפים את konbu, לימון, מלח, סוכר, ומים חמים ליטר 1. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מניחים בתוך קערה גדולה של קרח ומים (או פשוט מקררים) ומערבבים עד מגניב.
לחלוטין לטבול את העוף במי מלח. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 12 שעות.
כדי לצלות את העוף, מחממים את התנור ל 177°. הגדר מתלה תיל על תבנית אפייה מעוטרת.
הסר את העוף מן המלח; להשליך את המלח. השתמש מגבות נייר ללטף את העוף יבש לחלוטין. דברים עם לימון, שום, טימין, רוזמרין, ובזיליקום. מסבך את העוף על ידי קשירת הרגליים ואבטחת הכנפיים על הגוף עם חוט מטבח. השתמש בסכין חדה להבקיע כל רגל וירך עם חתכים ארוכים 3, כל ½ אינץ עמוק, כדי להבטיח כי הבשר הכהה מבושל דרך לפני השד מתייבש החוצה. לשפשף 1 כפית שמן על כל העוף ולהגדיר אותו על המדף.
מניחים בתנור, בצד חלל מול החזית
צולים במשך 25 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת וצולים במשך 20 דקות יותר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191° ולצלות במשך 10 דקות יותר או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה להטות את העוף.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מחממים את התנור כדי לצלות. מסדרים את מתלה התנור 6 אינץ ' ממקור החום.
חותכים את העוף ל 4 חתיכות (2 שדיים, 2 רגליים שלמות). חזור למדף, צד עור למעלה.
טפטוף עם קצת שמן, ואז לצלות עד העור הוא פצפוצים פריך, על 2 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת הגשה ושופכים את מיצי המחבת לכל עבר.
מפזרים פלפל ומגישים עם פלחי לימון.