קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף צלוי פריך מלוח של ז'אן-ז'ורז' וונגריצ'טן

עוף צלוי פריך מלוח של ז'אן-ז'ורז' וונגריצ'טן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ז'אן ז' ורז'Vongerichten של עוף צלוי פריך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט הקייל של ז'אן-ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון, מולים בקארי לה ז'אן ז'ורז', ו מולים מאודים של ז'אן ז' ורז'עם לימון, בזיליקום תאילנדי, צ' י (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המלח, לרסק את הקורנית, בזיליקום, רוזמרין עם הידיים שלך לרדת לתוך קערה גדולה, עמוקה או סיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את konbu, לימון, מלח, סוכר, ומים חמים ליטר 1. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מניחים בתוך קערה גדולה של קרח ומים (או פשוט מקררים) ומערבבים עד מגניב. 
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לחלוטין לטבול את העוף במי מלח. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
כדי לצלות את העוף, מחממים את התנור ל 177°. הגדר מתלה תיל על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את העוף מן המלח; להשליך את המלח. השתמש מגבות נייר ללטף את העוף יבש לחלוטין. דברים עם לימון, שום, טימין, רוזמרין, ובזיליקום. מסבך את העוף על ידי קשירת הרגליים ואבטחת הכנפיים על הגוף עם חוט מטבח. השתמש בסכין חדה להבקיע כל רגל וירך עם חתכים ארוכים 3, כל ½ אינץ עמוק, כדי להבטיח כי הבשר הכהה מבושל דרך לפני השד מתייבש החוצה. לשפשף 1 כפית שמן על כל העוף ולהגדיר אותו על המדף.  
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מניחים בתנור, בצד חלל מול החזית
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
צולים במשך 25 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת וצולים במשך 20 דקות יותר. להעלות את טמפרטורת התנור ל 191° ולצלות במשך 10 דקות יותר או עד המיצים לרוץ ברור כאשר אתה להטות את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות. 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחממים את התנור כדי לצלות. מסדרים את מתלה התנור 6 אינץ ' ממקור החום. 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים את העוף ל 4 חתיכות (2 שדיים, 2 רגליים שלמות). חזור למדף, צד עור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
טפטוף עם קצת שמן, ואז לצלות עד העור הוא פצפוצים פריך, על 2 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מעבירים את העוף לצלחת הגשה ושופכים את מיצי המחבת לכל עבר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מפזרים פלפל ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות